Στηρίζω τον Παπανδρέου και τo πολυνομοσχέδιο

Posted on 20/10/2011 από

0


Στηρίζω επειδή δεν αντέχω να βλέπω αυτούς που μέχρι χθες με κοιτάγανε ειρωνικά και μου λέγανε » Δουλεύεις τόσες ώρες ρε μαλάκα ;  – Εγω στο δημόσιο μόνιμος και σε τόσες ώρες παίρνω τόσα »  να τρέχουν πανικόβλητοι για να σώσουν το καθισιό τους για το οποίο πληρωνόντουσαν 1,500 + το μήνα ( Χ 14 με 18 μήνες ) και τώρα πέφτει στα τάρταρα !

Στηρίζω επειδή σιχάθηκα το κάθε γύφτο να παίρνει διακοποδάνεια και εορτοδάνεια  και να σου το παίζει μούρη που κανε διακοπές Σαντορίνη και Μύκονο μη σου πω και Παρίσι !

Στηρίζω και επειδή όλοι οι κωλόγεροι μου σπάσαν τα ‘ρχιδια να ψηφίσω Πασοκ με ευχές και κατάρες, δε το κανα και τώρα που τους έκοψαν τις συντάξεις έχουν αφινιάσει !!!

Κάθε σόι έχει απο έναν και βάλε δημόσιο και ψήφιζαν όλοι μαζι Πασοκ αδιαφορώντας για το απο που βρίσκουν τα λεφτά για να τους ταΐζουν, μην αναφέρω το ότι κάναν και όλοι τα στραβά μάτια στα οικονομικά σκάνδαλα των πολιτικών !

Στηρίζω διότι ψάρωσαν όλοι με τα ψευτοσκάνδαλα του Καραμανλή και τον έστειλαν κακην κακώς για να έρθει δικαιοσύνη και τα λεφτά που υπάρχουν και τελικά τους φάγανε και αυτά που παίρνανε !

Στηρίζω τη ΔΕΗ διότι ο μπάρμπας δίπλα που παίρνει ενοίκια απο 20 σπίτια πληρώνει Εφορία  κάτι περισσότερο απο μένα που μένω στο δυάρι !

 

Για αυτό μη γκρινιάζετε άλλο και παραδεχθείτε πως πηγαίνατε γυρεύοντας, βάλτε βαζελίνη λοιπόν και υποδεχθείτε τη μόνιμη Γερμανική κυβέρνηση της Τρόικας στην Ελλάδα, και αν απορείτε για μένα ; όχι δεν είμαι τρελός απλά έμαθα να ζω με τα λίγα και έτσι δεν έτυχε να χάσω τίποτα μέσα απο τη κρίση…

Advertisements